زردچوبه و زنجبیل دو گیاه پرخاصیت در طب سنتی هستند که به دلیل ترکیبات ضدالتهاب و آنتی‌اکسیدانی، تقویت‌کننده سیستم ایمنی و بهبوددهنده بسیاری از بیماری‌ها محسوب می‌شوند.

خواص اصلی:

زردچوبه: ضدالتهاب، تقویت کبد، بهبود درد مفاصل (به‌دلیل کورکومین).

زنجبیل: ضدتهوع، کمک به هضم، کاهش دردهای عضلانی.

______________________________________________
نحوه مصرف:

دمنوش طلایی: ترکیب زردچوبه + زنجبیل تازه + عسل + آبلیمو.

پودر زردچوبه: در غذاها (حتی شیر گرم!).

زنجبیل تازه: در چای یا آب جوش با عسل.

نکته: مصرف بیش از حد ممکن است برای معده تحریک‌کننده باشد.